Faby Italiaanse nagellak, ook voor mannen

Faby Italiaanse nagellak, ook voor mannen

Faby, een nagellaklijn voor professionals die eind 2013 gelanceerd werd in Italie, komt naar Nederland. Technische innovatie stond hoog op de prioriteitenlijst bij het creëren van de FABY nagellaklijn. Met een vernieuwde formule, vrij van schadelijke stoffen, creëerde het Italiaanse FABY een nagellaklijn die niet enkel opvalt door haar overweldigend aanbod aan kleuren. Met de wereldwijde vermaarde reputatie van de Italiaanse modemerken in het achterhoofd, mikt FABY op een onberispelijke kwaliteit en brengt het merk de stijl en uitgesproken flair van Italiaanse couture tot bij de nagellak fan: Italian Couture on your Nails.


Het merk gaat hierbij resoluut voor een eco-vriendelijk en cruelty free concept, dit zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit van de producten. Verantwoorde cosmetica is niet zomaar een hype, blindelings gevolgd door het jonge merk: voor FABY zijn de gezondheid van de consument, een eco-vriendelijke instelling en ‘cruelty free’ produceren belangrijke waarden en streefdoelen die van bij de eerste labotests prioritair gesteld werden. 


De Man Collection is het bewijs dat Faby zich wil onderscheiden van andere merken en een innoverende instelling heeft. Met deze collectie wil Faby, met de nodige knipoog, breken met de geijkte tradities door het creëren van een nagellakcollectie gericht op mannen. De collectie bestaat uit 6 kleuren waarbij er keuze is tussen een cream of shimmer afwerking.