Meer weten over huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen?

Meer weten over huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen?

In de (nabije) toekomst zijn drie grote trends te onderscheiden in de schoonheidsbranche namelijk huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen. Deze thema’s zijn dan ook nadrukkelijk terug te vinden op de Beautyspot.nl live edition. De professional kan drie speciaal ingerichte inspiratiesalons bezoeken om te bepalen welke trend het beste bij haar past. Bovendien is daar concreet te zien op welke manier de thema’s in de eigen salon ingezet kunnen worden. Maar ook de sprekers van de Beauty Academy vertellen tijdens hun sessie alles over de thema’s. 

Beautyspot.nl live edition is er om de beautyprofessional te ondersteunen in haar werk en haar te helpen om nóg beter te worden in het vak. Door het bieden van informatie en inspiratie en aanreiken van specifieke thema’s die de professional kan inzetten voor de salon. Dit kan haar helpen om zich duidelijk te onderscheiden van anderen. Beautyspot.nl live edition is ook een plek om te netwerken en bij te praten. Het event vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lezingen in de Beauty AcademyDe professional pakt een voorsprong met een bezoek aan de Beauty Academy. Deskundigen vertellen alles over de nieuwste trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Een gevarieerd programma, waarmee de kennis over de drie thema’s verder de verdieping in gaat. Er zijn twee theaters: in het ene theater vertellen experts over de nieuwste herfsttrends op het gebied van nagels, styling en make-up. De sprekers in het andere theater zoeken de verdieping op met thema’s huidverbetering, wellness en duurzaam ondernemen.