Borsten weer stevig met een borstpakking

Borsten weer stevig met een borstpakking

Door borstvoeding of door afvallen  kunnen de borsten minder stevig worden. Als je weer stevige borsten wil kun je een borstpakking laten doen door je schoonheidsspecialiste. Na een aantal behandelingen kan een borstpakking een liftend effect hebben. Vaak is een borstpakking een onderdeel van een lichaamsbehandeling, maar je kunt je schoonheidsspecialiste natuurlijk ook vragen om het als een losse (aanvullende) behandeling te doen. Zo'n pakking is heerlijk om te ondergaan en verbetert de afvoer van afvalstoffen waardoor de de huid er mooi uit gaat zien. 

Borsten bestaan voornamelijk uit klieren en vetweefsels. Je kunt ze helaas niet blijvend verstevigen. Slechts de spieren die de borst aan het lichaam hechten zijn te trainen. Om je borsten optimaal te verzorgen kun je het  beste je borstspieren goed trainen en af en toe jezelf verwennen met een borstpakking. 

Borstpakkingen zijn heel geschikt voor vrouwen die net borstvoeding hebben gegeven. De borstpakkingen zijn af te raden bij zwangerschap, hoge bloeddruk, hartklachten en bij kanker. Ook wanneer er in het verleden sprake is geweest van kanker is een borstpakking af te raden vanwege het lymfdrainerende effect.