Behandeling van acne door de schoonheidsspecialiste

Behandeling van acne door de schoonheidsspecialiste

schoonheidsspecialiste

Veel middelen tegen puistjes werken niet. Wist je dat je acne ook heel goed door een schoonheidsspecialiste kunt laten behandelen? Zij hebben een opleiding gehad voor het verzorgen en verbeteren van de huid. Er bestaan veel uiteenlopende behandelmethoden van acne. Behalve de traditionele behandelmethoden zoals een diepgaande reiniging van de huid en het gebruik van peeling gebruiken steeds meer schoonheidsspecialisten apparatuur waarmee zij acne of de littekens veroorzaakt door acne kunnen behandelen, zoals IPL en microdermabrasie. Wat zijn de nieuwste methoden waarmee de schoonheidssalon acne kan helpen bestrijden?


Lees meer
Couperose laserbehandeling

Couperose laserbehandeling

schoonheidsspecialiste

Couperose wordt veroorzaakt doordat de wanden van de haarvaatjes in je gezicht verslapt zijn. Het vaatje is verwijd en niet meer in staat het bloed voort te stuwen. De vaatjes worden zichtbaar als rode lijntjes onder het huidoppervlak waardoor de huid rood kleurt. Het komt vaak voor op de wangen en neus, maar ook op grotere delen van het gezicht en op het decolleté. Niet echt heel erg mooi! Omdat chronisch verwijdde vaatjes niet meer functioneren kunnen ze veilig worden verwijderd door middel van een laserbehandeling. 


Lees meer
Met make-up de vorm van de ogen mooier maken

Met make-up de vorm van de ogen mooier maken

visagie | make-up

Wist je dat je met speciale make-up technieken de vorm van de ogen veel mooier kunt maken? Ogen hebben nu eenmaal verschillende vormen en dat betekent dat het aanbrengen van oogmake-up voor ieder oog anders is. Wij geven je tips om met oogschaduw, oogpotlood en mascara de juiste accenten aan te brengen zodat je ogen veel beter uitkomen. Of je nu gewone ogen hebt, grote of kleine ogen of ogen die dicht of ver bij elkaar staan.


Lees meer
Tips voor mooi haar

Tips voor mooi haar

kapper

Mooi haar is geen vanzelfsprekendheid. Veel vrouwen wisselen maandelijks van stylingproducten, föhn of shampoo, zonder echt resultaat te zien. Dat ligt niet (altijd) aan de producten. Een verkeerd gebruik van haarverzorgingsproducten, niet goed uitspoelen van shampoo, een slechte kam of zelfs een verkeerde borstel kunnen zorgen voor een bad hairday. Hoe je wel je droomkapsel realiseert? Met kennis over jouw haar!


Lees meer
Zo gebruiken de Finnen hun Finse sauna thuis

Zo gebruiken de Finnen hun Finse sauna thuis

massage | wellness

Wist je dat Finland minimaal 1,5 miljoen sauna's heeft in alle soorten en maten? In werkelijk alle bungalows en appartementen zit wel een sauna en bij zo'n beetje ieder meer zie je er wel een staan. DE sanuna's zijn niet alleen verschillend ontworpen, maar worden ook gestookt met verschillende hootsoorten. In Finland gaan de mannen en vrouwen zelden of nooit gemengd naar de sauna. Alleen gezinnen doen dit samen de eigen leden. De sauna hoort voor Finnen zelfs bij de opvoeding. De meeste scholen hebben dan ook een sauna.


Lees meer
Van basis make-up tot dagmake-up stap voor stap

Van basis make-up tot dagmake-up stap voor stap

visagie | make-up

Welke look je ook wil maken, de basismake-up moet perfect zijn. Wij laten je met duidelijke foto's zien hoe je stap voor stap een dagmake-up aanbrengt of een verleidelijke avond make-up creëert. Volg een cursus visagie, dan kun jij het straksook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-


Lees meer
Goed slapen belangrijk voor gezondheid

Goed slapen belangrijk voor gezondheid

massage | wellness

Slaap is een eerste levensbehoefte, daar zijn de wetenschappers van overtuigd. Slecht slapen kan op de korte termijn leiden tot concentratie- en geheugenproblemen en donkere kringen en wallen onder je ogen. Op langere termijn vergroot slechte slaap het risico op angsten en depressie, hart- en vaatziekten en dementie. Wanneer iemand niet voldoende slaapt, belemmert dat het gezond functioneren van de hersenen met alle gevolgen van dien.  Gezien het belang van een goede slaap is het noodzakelijk dat mensen de juiste kennis hebben en deze ook toepassen, of weten waar de specialistische hulp te halen is. Om de kennis, houding en het gedrag van mensen op het gebied van slaap te peilen heeft de Hersenstichting een opinieonderzoek laten uitvoeren onder 1036 Nederlanders vanaf dertig jaar. 


Lees meer
Tips voor mooie, egale huid

Tips voor mooie, egale huid

schoonheidsspecialiste

Een mooie, gladde huid zonder oneffenheden weerkaatst het licht veel mooier dan een huid met imperfecties en kleurverschillen. Om te bepalen wat jij zou kunnen doen voor een mooie teint moet je goed naar je eigen huid kijken. Waardoor is jouw huid oneffen? Heb je rimpeltjes of fijne lijntjes? Heb je sproetjes of andere vlekjes of pukkeltjes in je gezicht? Of is je gehele teint vaal en grauw? Zijn het de oneffenheden, is je huid niet glad genoeg of is de teint van je huid dof of vaal? Of is het een combinatie van deze oorzaken? Welke cosmeticaproducten kunnen jouw specifieke probleem oplossen? Tips voor een egale huid met een mooie natuurlijke teint. 


Lees meer
Borsten weer stevig met een borstpakking

Borsten weer stevig met een borstpakking

schoonheidsspecialiste

Door borstvoeding of door afvallen  kunnen de borsten minder stevig worden. Als je weer stevige borsten wil kun je een borstpakking laten doen door je schoonheidsspecialiste. Na een aantal behandelingen kan een borstpakking een liftend effect hebben. Vaak is een borstpakking een onderdeel van een lichaamsbehandeling, maar je kunt je schoonheidsspecialiste natuurlijk ook vragen om het als een losse (aanvullende) behandeling te doen. Zo'n pakking is heerlijk om te ondergaan en verbetert de afvoer van afvalstoffen waardoor de de huid er mooi uit gaat zien.


Lees meer