Vakopleiding Nagelstylist bij NTI

NTI

thuis

6, 12of 18 maanden

beroepsopleiding

thuisstudie

Doorlopend

Certificaat NTI

682,00*

*Prijs exclusief inschrijfgeld en matereriaalkosten

NTI
Om een cursus Nagelstyling te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen.

Het aanbevolen studietempo is 12 maanden.

Tijdelijk 25% korting en een cadeau naar keuze als je je vandaag nog inschrijft

Bij de cursus nagelstyling van het NTI leer je van alles van anatomie van de nagel tot het opzetten van kunstnagels.

  • anatomie van de huid;
  • mogelijke nagelproblemen;
  • werken met sjablonen en French manicure;
  • marketing en consumentengedrag voor de nagelstudio;
  • verschillende klanttypes.

Bij de Vakopleiding Nagelstylist zijn 5 gratis praktijkdagen inbegrepen. Tijdens de praktijkdagen werk je met gelproducten, acrylproducten en sjablonen. Zo kun je de geleerde theorie uit de vakopleiding Nagelstylist onder professionele begeleiding leren toepassen.

  

NTI

Het NTI heeft een ruim aanbod beauty-opleidingen en cursussen. Het NTI biedt beroepsopleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging, styling, voeding en gezondheid. Daarnaast heeft het NTI cursussen voor beginners als schoonheidsverzorging, massage, gezonde voeding, haarverzorging, yoga en thuiskapper.

Het NTI is een grote aanbieder van thuisstudies. Dat is een opleiding de je grotendeels thuis kunt volgen. Je kunt beginnen waar en wanneer je wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Bij het NTI MBO-College ben je verzekerd van een erkende opleidingen. Het NTI MBO-College is door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sinds 2000 aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).