Vakopleiding kapper | hairstylist bij NTI

NTI

thuis

8, 10 of 12 maanden.

beroepsopleiding

thuisstudie

Doorlopend

Certificaat NTI

584,00*

*Prijs exclusief inschrijfgeld en matereriaalkosten

NTI
Voor de opleiding Hairstyling heb je bij NTI geen vooropleiding nodig.

Aanbevolen studietempo is 10 maanden met een studiebelasting van 5 uur per week.
In de vakopleiding opleiding Hairstyling maak je kennis met het beroep van hairstylist. Je gaat aan de slag met het knippen en snijden van haar, leert alles over haarkleuren en het tijdelijk en blijvend omvormen van het haar.
De theorie wordt ondersteund met inspirerende video’s op de online leeromgeving. Aan de hand van de theorie en video’s kun je zelfstandig oefenen.
Andere onderwerpen die aan bod komen in deze vakopleiding zijn:
  • Huid en haar
  • Wassen en masseren
  • Lang haar
  • Haarstyling

 

Inclusief twee praktijkdagen
Deze opleiding bevat twee praktijkbijeenkomsten. Hier doe je samen met je medestudenten de nodige praktijkervaring op. Je kunt de geleerde theorie direct in de praktijk oefenen.

 

  

 

NTI

Het NTI heeft een ruim aanbod beauty-opleidingen en cursussen. Het NTI biedt beroepsopleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging, styling, voeding en gezondheid. Daarnaast heeft het NTI cursussen voor beginners als schoonheidsverzorging, massage, gezonde voeding, haarverzorging, yoga en thuiskapper.

Het NTI is een grote aanbieder van thuisstudies. Dat is een opleiding de je grotendeels thuis kunt volgen. Je kunt beginnen waar en wanneer je wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Bij het NTI MBO-College ben je verzekerd van een erkende opleidingen. Het NTI MBO-College is door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sinds 2000 aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).