Vakopleiding professioneel visagist | Make-up Artist bij NTI

NTI

thuis

8,10 of 12 maanden

beroepsopleiding

thuisstudie

Doorlopend

Certificaat NTI

611,92*

*Prijs exclusief inschrijfgeld en matereriaalkosten

NTI
Tijdelijk 25% korting.

Aanbevolen studietempo 10 maanden met een gemiddelde studiebelasting van 6 uur per week.

Tijdens deze visagie opleiding leer je hoe je mensen professioneel kunt opmaken voor diverse gelegenheden: fotoshoots, gala, bruiloften, tv en catwalk. Daarnaast leer je hoe je succesvol je eigen onderneming start.
Tijdens het tweede deel van de opleiding maakt een echte visagist in verschillende filmpjes jou wegwijs in het ondernemen. Enkele onderwerpen die tijdens de opleiding Visagist aan bod komen zijn:

  • Klanten werven en adviseren
  • Make-uptechnieken
  • Make-uplooks
  • Materialenkennis
  • Succesvol ondernemen

NTI

Het NTI heeft een ruim aanbod beauty-opleidingen en cursussen. Het NTI biedt beroepsopleidingen aan op het gebied van uiterlijke verzorging, styling, voeding en gezondheid. Daarnaast heeft het NTI cursussen voor beginners als schoonheidsverzorging, massage, gezonde voeding, haarverzorging, yoga en thuiskapper.

Het NTI is een grote aanbieder van thuisstudies. Dat is een opleiding de je grotendeels thuis kunt volgen. Je kunt beginnen waar en wanneer je wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Bij het NTI MBO-College ben je verzekerd van een erkende opleidingen. Het NTI MBO-College is door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sinds 2000 aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).