Cursus massage bij LOI

LOI

thuis

6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt echter bepalen of je sneller of langzamer leert.

hobby cursus | beginners cursus

thuisstudie

Doorlopend

studieverklaring LOI

230,10*

*Prijs exclusief inschrijfgeld en matereriaalkosten

LOI
Nu met 35% korting

Inclusief praktijkdag
Ideale cursus om samen met je partner te doen
Maar liefst 8 vormen van massage ontdekken en ervaren

Geef jij anderen weleens een massage, maar heb je geen idee of je het goed doet? Heb je vaak last van je nek en schouders en wil je jezelf een ontspannende massage kunnen geven? Bij de cursus massage van LOI leer je in korte tijd verschillende massagetechnieken om jezelf en anderen te laten ontspannen. Deze cursus is ook erg geschikt om samen met je partner te doen!

In de cursus worden de belangrijkste massagetechnieken uitgelegd en leer je deze toe te passen. Elke massagevorm wordt op twee niveaus behandeld: ontdekken en ervaren. Ontdekken behandelt de basistechniek en ervaren geeft je alle handvaten om de techniek toe te passen.

  • Klassieke (Zweedse) massage
  • Diepe weefselmassage
  • Hand- en voetmassage (reflexologie)
  • Gezichtsmassage
  • Shiatsu massage
  • Thaise yoga massage
  • Hot Stone massage
  • Ayurvedische massage
  • Anatomie & Fysiologie

LOI opleidingen

De LOI wil het verschil maken in onderwijs en richt zich daarbij op iedereen die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen.

Het LOI heeft een ruim aanbod beauty opleidingen. Heb je veel tijd om te studeren en wil je snel het diploma op zak dan kun je bij het LOI ook een spoedcursus volgen. LOI biedt ook verschillende combinatie pakketten aan op het gebied van uiterlijke verzorging, zoals bijvoorbeeld de combinatiecursus nagelstyling, visagie en haarstyling.

Bij de beautycursussen krijg je vaak één of meerdere interessante praktijkdagen. Voor deze praktijkdagen betaal je niets extra! Bovendien ontvang je bij vrijwel alle opleidingen een professioneel materialenpakket.

LOI heeft 2 studiemethodes Thuisstudie met docentbegeleiding via internet en speciaal ontwikkeld lesmateriaal Klassikaal studeren met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools.

e LOI-opleidingen zijn door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs). Dit betekent dat de LOI erkende MBO-diploma’s en HBO-bachelordiploma’s mag uitgeven. Deze hebben exact dezelfde waarde als diploma’s van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen staan geregistreerd in het CREBO