Basiscursus nagelstyling acrylnagels of gelnagels LOI thuisstudie

LOI

thuis

Vanaf 5 maanden

beroepsopleiding

thuisstudie

Doorlopend

studieverklaring van LOI

402,00*

*Prijs exclusief inschrijfgeld en matereriaalkosten

LOI
Inclusief professioneel materialenpakket

De cursus Nagelstyling met acryl en gel is bestemd voor mensen die interesse hebben in beauty of voor iedereen die al werkzaam is in deze branche en zijn of haar kennis wil verbreden. Indien je al voorkennis hebt, kies je voor gel óf acryl. Afhankelijk van je keuze, wijzigt de studieduur

Je bepaalt zelf hoeveel uur je per week aan de cursus besteedt. Als gemiddelde kun je uitgaan van ongeveer 8 uur per week. Heb je het druk of heb je juist meer tijd te besteden Geen probleem! De cursus past zich aan jou aan.

Deze opleiding kan ook verkort worden gevolgd, dan duurt de cursus 5 maanden

Inclusief praktijkdag.
Exclusieve kortingen bij Beauty XL

De opleiding nagelstyling acrylnagels en/of gelnagels van de LOI behandelt de basistheorie die je nodig hebt om het vak van nagelstyliste te kunnen uitoefenen. Je vaardigheden oefen je in tal van praktijkopdrachten en tijdens de gratis praktijkdag. 

De cursus Nagelstyling met acryl en gel bestaat uit een aantal onderwerpen. Heb je al bepaalde voorkennis? Dan kies je alleen voor Nagelstyling met acryl of Nagelstyling met gel. 

 • Kennismaken met nagelstyling
 • Hygiëne en veiligheid
 • P.R.E.P. Een goede voorbereiding
 • Kennismaken met acryl
 • Acrylapplicatie met tipverlenging
 • De afwerking van de acrylnagel
 • De nabehandeling van de acrylnagel
 • Nailart
 • Kennismaken met gelnagels
 • Gelapplicatie met tipverlenging
 • De afwerking van de gelnagel
 • Gelapplicatie met french manicure
 • De nabehandeling van de gelnagel
Inhoud van de cursus Nagelstyling met acryl en gel

De cursus Nagelstyling met acryl en gel behandelt de basiskennis die onmisbaar is voor een nagelstyliste. Denk aan technieken van de gel- en acrylapplicaties en het aanbrengen, afwerken en nabehandelen van gel- en/of acrylnagels. Maar ook de verschillende producten en materialen om nailart-ontwerpen te kunnen maken. Tijdens de cursus oefen je in de praktijkopdrachten en tijdens de praktijkdagen om zelf prachtige nagels te verzorgen.

gelnagels. Wat verandert er aan gelnagels na drie weken, waaruit bestaat de nabehandeling en hoe moeten gelnagels  verwijderd worden?

 

Kies je alleen voor gel of acryl, dan vervallen de modules die niet voor gel of acryl van toepassing zijn.

 

 

 

LOI opleidingen

De LOI wil het verschil maken in onderwijs en richt zich daarbij op iedereen die zich naast werk, gezin en/of een druk privéleven verder wil ontwikkelen.

Het LOI heeft een ruim aanbod beauty opleidingen. Heb je veel tijd om te studeren en wil je snel het diploma op zak dan kun je bij het LOI ook een spoedcursus volgen. LOI biedt ook verschillende combinatie pakketten aan op het gebied van uiterlijke verzorging, zoals bijvoorbeeld de combinatiecursus nagelstyling, visagie en haarstyling.

Bij de beautycursussen krijg je vaak één of meerdere interessante praktijkdagen. Voor deze praktijkdagen betaal je niets extra! Bovendien ontvang je bij vrijwel alle opleidingen een professioneel materialenpakket.

LOI heeft 2 studiemethodes Thuisstudie met docentbegeleiding via internet en speciaal ontwikkeld lesmateriaal Klassikaal studeren met doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools.

e LOI-opleidingen zijn door de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend dan wel aangewezen op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs). Dit betekent dat de LOI erkende MBO-diploma’s en HBO-bachelordiploma’s mag uitgeven. Deze hebben exact dezelfde waarde als diploma’s van bekostigde onderwijsinstellingen. De MBO-opleidingen staan geregistreerd in het CREBO