Adverteren

Jouw beauty opleiding op Beautyprofs.nl?

Wil jij jouw opleiding onder de aandacht brengen bij een groot aantal mensen die beautyprofessional willen worden?
Voor iedere opleiding is er één aparte pagina beschikbaar. Iedere opleiding wordt kort en bondig beschreven en voorzien van een afbeelding. Bij de beschrijving van de betreffende opleiding  wordt men via een link doorgestuurd naar de website van de desbetreffende opleiding. Het aanvragen van informatie of het inschrijven voor een opleiding doet men zonder tussenkomst van Bautyprofs.nl. 

Kosten
De kosten van een pagina over een opleiding op Beautyprofs.nl kost 99 Euro (exclusief BTW) per jaar per opleiding. Dit is inclusief 1 link naar een gewenste externe URL. De betaling is voorafgaand aan de campagne.

Werkwijze
De opdrachtgever levert tekst, beeld en 1 URL aan naar de gewenste website voor de te plaatsen opleiding  per e-mail aan (wij kunnen dit desgewenst ook van jouw website overnemen), Beautyprofs.nl zorgt voor:- de plaatsing van de opleiding op www.beautyprofs. - eventuele digitale bewerking van illustratie en foto materiaal voor toepassing op internet pagina’s

Plaatsing
Na betaling van de factuur én de ontvangst  van tekst en illustraties zullen wij binnen 5 werkdagen de opleidingen op de website Beautyprofs.nl plaatsen.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@www.beautyprofs.nl