Over Beautyprofs

Wie zijn wij?
Beautyprofs.nl is een internetplatform dat de consument wil helpen bij het kiezen van een beauty-opleiding. Of het nu om een hobbycursus gaat, een beroepsopleiding of een verdiepende cursus, we wijzen je de weg in het land van de opleidingen en cursussen 

Op het internet is veel informatie over beauty opleidingen te vinden. Wie via Google zoekopdrachten uitvoert als 'opleiding schoonheidsspecialiste', 'Opleiding nagelstyliste', 'cursus massage', 'cursus make-up artist', die komt duizenden websites tegen. Slechts een deel van de deze informatie is eerlijke info die vanuit eigen ervaringen geschreven wordt. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van websites met wie we in het verleden hebben samengewerkt op het gebied van beauty-opleidingen, en vaak nog steeds samenwerken. 

 

Waarom Beautyprofs.nl?
Toen ik zelf een cursus schoonheidsverzorging aan het zoeken was vond ik het moeilijk om uit het grote aanbod een goede keuze te maken.  Daarom heb ik Beautyprofs.nl ontwikkeld. 

Beautyprofs.nl helpt je kiezen als je een opleiding wil gaan doen in uiterlijke verzorging zoals een opleiding tot schoonheidsspecialiste, visagiste, nagelstyliste, kapper, masseur of gewichtsconsulte.  

Ik wens je heel veel plezier op deze website en als je vragen hebt dan kun je uiteraard altijd contact opnemen.

Suzanne de Vries

Linkedin: Suzanne de Vries
e-mail: info@beautyprofs.nl